Luchtkanalen reinigen

Professionele reiniging ventilatiesystemen

Wanneer u een ventilatiesysteem heeft, dan moet u regelmatig de luchtkanalen reinigen. Door deze kanalen wordt de binnenlucht afgevoerd om gezuiverd te worden. Ook wordt hierdoor de buitenlucht toegevoerd om naar binnen geblazen te worden. U kunt zich misschien voorstellen dat deze luchtkanalen op den duur vervuilen door de lucht die er continu doorheen wordt geblazen. Daarom is het belangrijk om, behalve goed te ventileren, het systeem ook goed te reinigen en te onderhouden. Daar adviseren we u bij Luchtklimaat Service graag over. We kunnen u hier zelf bij helpen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Regelmatig Reinigen

Er bestaan twee soorten luchtkanalen: afzuigkanalen en inblaaskanalen. Afzuigkanalen vindt u in de badkamer, keuken, het toilet en de zolder of de berging. Inblaaskanalen zijn aanwezig in de woonkamer en de slaapkamer. Het is belangrijk om luchtkanalen goed te reinigen.

Luchtkanalen laten reinigen

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Optimale Luchtkwaliteit

De kwaliteit van de binnenlucht is namelijk afhankelijk van de mate van vervuiling van de kanalen. Dit hoeft niet iedere maand of ieder jaar te gebeuren; eens in de zes à acht jaar is voldoende. Het reinigen levert niet alleen een positieve bijdrage aan de hygiëne in uw woning of kantoor, maar heeft ook een positief effect op uw gezondheid en energiekosten.

Luchtkanalen reinigen

Wanneer u de reiniging van uw luchtkanalen door Luchtklimaat Service uit laat voeren, dan bent u verzekerd van een professionele aanpak. U kunt daarna weer een aantal jaren zorgeloos van uw ventilatiesysteem genieten. Wij bieden u onder meer het volgende, wanneer u uw luchtkanalen wilt laten reinigen door ons:

  • Een camera-inspectie waarmee we de mate van vervuiling in de kanalen bekijken
  • Hiermee sporen we ook eventuele verstoppingen in het luchtkanaal op
  • Naast het reinigen van de luchtkanalen geven we ook uw mechanische ventilatiebox of WTW unit een onderhoudsbeurt
  • U kunt bij ons tevens terecht voor vrijblijvend en vakkundig advies

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag dat wij het kanaal van uw ventilatiesysteem komen reinigen? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0251-200035, maar u kunt ook online ons contactformulier invullen. Zodra uw vraag bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij Luchtklimaat Service bent u aan het juiste adres, wanneer u professioneel de luchtkanalen wilt laten reinigen.

Ventilatiekanalen laten reinigen