Menu

Dakventilatoren

Onderhouden van dakventilatoren

Aan het onderhouden van uw dakventilatoren, oftewel dakventilatiesystemen wordt vaak te weinig aandacht besteedt. Veelgehoorde klachten zijn dan ook dat er te weinig afzuiging plaatsvindt, geurhinder en geluidsoverlast. Een goede ventilatie zorgt voor een gevoel van comfort en een gezond binnenklimaat. Dit ontstaat echter alleen als er regelmatig onderhoud gedaan wordt. Onderhoud, schoonmaken of reiniging van uw dakventilator raden wij elke twee jaar aan.

Onderhoud van uw dakventilator door Luchtklimaat Service

Wanneer het onderhoud niet door een vakman gedaan wordt, ontstaan vaak nog meer klachten zoals geluidshinder en vroegtijdige slijtage. Met een onderhoudsabonnement van Luchtklimaat Service komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Tip: Na jarenlang gebruik kan de dakventilator meer lawaai gaan maken en helpt onderhoud ook niet meer. Een nieuwe dakventilator kan dan het overwegen waard zijn. De technische levensduur van een dakventilator bedraagt ongeveer 16 jaar. Nieuwe dakventilatoren zijn onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger.

Dakventilatoren