Menu

Onderhoud mechanische ventilatie

Goed onderhoud van uw mechanische ventilatie

Besteedt u voldoende aandacht aan het onderhoud van uw mechanische ventilatie? U zou uw ventilatiesysteem moeten zien als de longen van uw woning. Voor een gezond binnenhuisklimaat is het belangrijk dat de aanwezige lucht continu wordt ververst. Oftewel: eigenlijk moet u 24 uur per dag ventileren. Daarvoor is het niet genoeg om af en toe een raampje open te zetten. Bij Luchtklimaat Service beschikken we over de juiste kennis er ervaring om uw binnenhuisklimaat gezond te maken en te houden.

Minder gezondheidsproblemen

Goed ventileren levert niet alleen een positieve bijdrage aan het behoud van uw woning of kantoor, maar vermindert ook de kans op gezondheidsproblemen. Door goed te ventileren, krijgen vocht, schimmels en schadelijke stoffen namelijk geen kans om gezondheidsproblemen te veroorzaken. Bovendien helpt goede ventilatie bij het verdrijven van vieze geuren die ontstaan door zweet, koken of toiletbezoeken. De aanwezigheid van mechanische ventilatiesystemen zijn goed merkbaar in een woning of kantoor. Ontdek zelf ook de voordelen van een goed onderhouden en schoon ventilatiesysteem. Bij Luchtklimaat Service informeren we u graag over de mogelijkheden.

Flow meter

Voordelen van goed onderhoud mechanische ventilatie

Het onderhoud van uw ventilatiesysteem is belangrijk om uw installatie goed te laten functioneren. Maar dat is niet de enige reden om onderhoud van uw mechanische ventilatiesystemen met regelmaat uit te laten voeren door ons. Wanneer u Luchtklimaat Service inschakelt voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem, profiteert u van vele voordelen, zoals:

  1. U heeft minder kans op gezondheidsproblemen
  2. U bespaart op energiekosten
  3. Het zorgt voor een beter luchtklimaat
  4. U heeft minder stof in huis

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer informatie over mechanische ventilatie? Of wilt u uw mechanische ventilatiesysteem goed laten onderhouden? Neem dan contact op met Luchtklimaat Service. Ons personeel staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar, maar u kunt ook online ons contactformulier invullen. Laat ons weten waar we u bij kunnen helpen. Ons servicebedrijf gaat graag voor u aan de slag met het onderhoud van uw mechanische ventilatie.