WTW installatie

Verbeter het leefklimaat binnen uw woning met een wtw installatie

Door het het goed onderhouden van een WTW installatie kunt u het binnenklimaat van uw woning verbeteren. Waarom is dit belangrijk? Slechte ventilatie kan onder meer schimmel en schadelijke stoffen veroorzaken. Hierdoor loopt u meer kans op gezondheidsproblemen, zoals astma en hoofdpijn. Omdat de meeste woningen tegenwoordig goed geïsoleerd zijn, is het niet afdoende om ramen open te zetten. Dit werkt maar tijdelijk en zorgt ook voor warmteverlies. Een WTW systeem biedt dan uitkomst. Deze voert vervuilde lucht af en laat schone lucht binnen, zonder dat er warmte verloren gaat. Luchtklimaat Service is uw adres voor het onderhoud en de reiniging van Warmte Terug Winning installaties.

Wat is een WTW installatie?

Luchtklimaat Service is het adres voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie systeem .Een WTW systeem, ook wel balansventilatie genoemd, zuigt vervuilde binnenlucht af met behulp van een motor. Ook zorgt dit systeem ervoor dat er schone buitenlucht uw woning binnenkomt.

Bij dit systeem dient de hoeveelheid afgevoerde lucht gelijk te zijn aan de lucht die toegevoerd wordt. Vandaar dat dit ventilatiesysteem ook wel bekend staat als balansventilatie. Om uw systeem optimaal te laten presteren, is het belangrijk om met regelmaat onderhoud te laten uitvoeren.

WTW-unit

Voor de WTW installatie

Oude wtw unit vervangen

Na de WTW installatie

Nieuwe WTW unit laten plaatsen

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Hoe kunnen wij u helpen?

Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben omtrent WTW systemen, kunnen wij u op een breed vlak helpen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Het onderhoud van uw WTW systeem: wij maken uw balansventilatie helemaal schoon
  • Het inregelen van deze installatie, zodat deze naar behoren functioneert en geluidsklachten en tochtproblemen voorkomen worden
  • Het vervangen van onderdelen van uw ventilatiesysteem

Geïnteresseerd? Neemt u contact op

Het correct onderhouden van WTW systemen kan de levensduur verlengen. Zou u graag wat meer informatie ontvangen over onze onderhoudsmogelijkheden voor uw WTW installatie? Of wilt u graag een WTW installatie laten plaatsen? Onze specialisten helpen u graag!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0251-200035. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar: info@luchtklimaatservice.nl. U kunt ook direct het contactformulier op onze website invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie.