Menu

Mechanische ventilatie

Uw mechanische ventilatie compleet verzorgd

Luchtklimaat Service is een expert op het gebied van mechanische ventilatie. Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies, maar ook zorgen wij ervoor dat uw ventilatie wordt onderhouden, ingeregeld en onderdelen worden vervangen in geval van schade of slijtage. Bij Luchtklimaat Service bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Inregelen van groot belang

Om uw mechanische ventilatiesysteem goed te laten werken, is het belangrijk om het systeem goed in te laten regelen. Dit voorkomt tochtklachten en geluidsklachten. Zo profiteert u zonder zorgen en overlast van uw mechanische ventilatiesysteem. Bij het inregelen van de installatie maken wij een meetrapport, zodat we de instellingen in geval van ontregeling weer terug kunnen zetten naar de originele waarden. Door een goede inregeling van uw systeem werkt uw systeem efficiënter, wat uw gezondheid en het behoud van uw woning ten goede komt.

Mechanische ventilatie

Ontdek ons totaalpakket

De ontwikkelingen op het gebied van mechanische ventilatie gaan razendsnel. Bij Luchtklimaat Service zorgen we dat we op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen, zodat we u er goed over kunnen adviseren. Wij bieden u een totaalpakket aan voor de vervanging van uw huidige ventilatie box. Dit totaalpakket omvat:

  • Het onderhoud van uw systeem
  • Het reinigen van de luchtkanalen
  • Het inregelen van de installatie
  • Vervanging van onderdelen

Stel al uw vragen

Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw mechanische ventilatiesysteem? Neem dan contact op met Luchtklimaat Service. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van passend en vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0251-200035. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Zodra uw vraag bij ons binnen is gekomen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zorg voor een goede ventilatie in uw woning of kantoor: overweeg mechanische ventilatie van Luchtklimaat Service.