Mechanische ventilatie vervangen

Mechanische ventilatie vervangen of vernieuwen

Is uw ventilatie- of wtw-systeem oud en aan vervanging toe? Of wilt u een energiezuiniger of schoner systeem? Ook voor het vervangen van van uw ventilatiesysteem of wtw systeem bent u bij Luchtklimaat Service aan het juiste adres.

Mechanische ventilatie plaatsen en onderhouden

Vervangen van mechanische ventilatie

Maakt uw ventilatiebox veel lawaai, zuigt hij niet meer goed af, heeft u last van stof in huis en is de ventilatiebox ouder dan 15 jaar dan is het verstandig om deze te vervangen door een energiezuinige variant. Het energieverbruik tussen nieuwe en oude ventilatieboxen is erg groot. Oudere ventilatieboxen werken nog op wisselstroom, terwijl de nieuwere op gelijkstroom werken. Boxen op gelijkstroom zijn veel energiezuiniger. Gemiddeld genomen staan ventilatieboxen veertien uur per dag op de normale stand, acht uur op de lage stand en twee uur op de hoge stand. Ter vergelijking: een oude ventilatiebox op wisselstroom gebruikt dan 341KWh/jaar, terwijl een nieuwe 57kWh/jaar verbruikt. Bij een elektraprijs van € 0,24 per kWh kun je dus bijna €70,- per jaar besparen. Dat is fors waardoor een nieuwe unit zich in niet al te lange tijd terugverdiend. Bovendien zijn ze stiller en hebben ze meer capaciteit.

Oude wtw unit vervangen
Nieuwe WTW unit laten plaatsen

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Bij ons kunt u terecht voor een Totaal pakket.

Hiervoor worden de werkzaamheden gedaan zoals hieronder opgesomd:

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in vervanging van uw systeem? Of wilt u meer informatie over dit onderwerp? U kunt voor zowel informatie als een offerte vrijblijvend contact met ons opnemen. U bereikt ons telefonisch via 0251-200035 en per mail via info@luchtklimaatservice.nl. Onze professionals staan klaar om u verder te helpen met uw klimaatbeheersing.