VvE

Totaalpakket voor Vereniging van Eigenaren

Voor VvE’s en VvE beheerders bieden wij speciale totaalpakketten aan voor het onderhoud en service aan de ventilatiesystemen in hun beheer. Denk hierbij aan het reinigen van de ventilatiekanalen en de hoofdkanalen, periodiek onderhoud en service bij storingen en defecten. Ook het inregelen van de systemen en het vervangen van oude ventilatie-units is inbegrepen in dit totaalpakket.

Een totaalpakket op maat

Voor deze specifieke doelgroepen zijn er speciale prijsafspraken mogelijk. Dit hangt uiteraard af van de het aantal aangesloten leden, de grootte van het ventilatiesysteem en de frequentie van onderhoud. Indien gewenst kunnen wij op locatie een informatieavond verzorgen waarbij we het zullen hebben over het belang van ventileren en enkele tips zullen geven. Deze avond zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Munnik VvE Beheer is een van de VvE Beheer organisaties voor Verenigingen van Eigenaren van appartementen waar wij heel erg prettig mee samenwerken. Bent u op zoek naar een administratief beheerder of administrateur voor uw Vereniging van Eigenaren? Neem dan eens een kijkje op de website www.munnikvvebeheer.nl

Luchtklimaat Service voor Vve en bedrijven

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

klimaatbeheersing en ventilatie voor vve en bedrijven

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor vvE’e en VvE Beheerders? Neem dan contact met ons op. Luchtklimaat Service is u graag van dienst en uiteraard is het mogelijk om uw wensen kenbaar te maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen?

Wilt u weten op welke manier wij uw VvE op het gebied van luchtreinigers of klimaatbeheersing van dienst kunnen zijn? Vraag ons gerust om een offerte. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0251-200035. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Luchtklimaat Service zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk teruggebeld wordt.