Over ons

Luchtklimaat Service is een servicebedrijf voor mechanische– en gebalanceerde ventilatiesystemen (wtw). Bij Luchtklimaat Service krijgt u professionele kwaliteit op ventilatiegebied tegen een concurrerende prijs. Met reeds meer dan honderden klanten zorgen wij voor het juiste eindresultaat. Ontdek wat Luchtklimaat Service allemaal doet om de luchtkwaliteit bij u thuis of op kantoor te bewaren. Dit doen wij voornamelijk in de regio Noord-Holland in steden zoals Hoofddorp, Purmerend, Heerhugowaard, Heemskerk, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam, Assendelft, Nieuw Vennep en Velserbroek.

Onderhoudsabonnementen

Wij bieden onderhoudsabonnementen voor mechanische- en gebalanceerde ventilatiesystemen aan. Tevens reinigen wij de luchtkanalen behorende bij de verschillende ventilatiesystemen en regelen wij ook deze systemen in. Ook leveren wij filters en filterabonnementen voor gebalanceerde ventilatiesysteem (wtw) met een gratis e-mail reminderservice.

Mechanische- en gebalanceerde ventilatiesystemen hebben minimaal éénmaal per twee jaar een onderhoudsbeurt nodig, net zoals uw cv-ketel dit nodig heeft om het systeem naar behoren te laten

Luchtklimaat Service team

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Luchtklimaat Service ventilatie Heemskerk

Ventilatiesysteem goed ingeregeld

Hierdoor krijgen vocht en schadelijke stoffen geen kans om gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, allergieën en astma te veroorzaken. Vooral kinderen zijn hier juist vaak gevoelig voor. Daarom is het belangrijk een goed ingeregeld en onderhouden ventilatiesysteem te hebben.

Onze service bestaat uit:

  • Periodiek onderhoud via een abonnement;
  • onderhoud en reparatie van mechanische ventilatie-units en warmte-terug-win units (wtw);
  • het reinigen van ventilatiekanalen cq luchtkanalen; inregelen van het ventilatiesysteem;
  • vervangen van uw mechanische ventilatiebox (MV box) en wtw-unit;
  • leveren van wtw filters.