Onderhoud Ventilatiesysteem Assendelft

Mechanische ventilatie: onderhoud door de specialist

Heeft u een ventilatiesysteem in Assendelft dat aan onderhoud toe is? Luchtklimaat Service is dé specialist op gebied van (mechanische) ventilatiesystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, bieden hulp in geval van storingen en kunnen filters en onderdelen leveren voor het perfect inregelen van het systeem. Immers, gezonde en frisse lucht is zeer belangrijk voor uw woon- en werkcomfort. Luchtklimaat Service is werkzaam voor onder andere particulieren, bedrijven en Vve’s. Per situatie bekijken wij hoe wij mogelijke problemen kunnen oplossen. Denk aan reinigen, vervangen of algeheel onderhoud. Voor een optimaal werkende wtw unit en ventilatiesysteem schakelt u in Assendelft Luchtklimaat Service in.

Onderhoud van uw wtw unit en mechanische ventilatie

Is uw woning in Assendelft uitgerust met een wtw (warmteterugwinning) unit? Het is dan belangrijk dat er regelmatig onderhoud uitgevoerd wordt. Doordat het mechanische ventilatiesysteem in Assendelft 24 uur per dag voor de verversing van uw binnenlucht zorgt, kan er in de loop van de tijd vuil, schimmels en schadelijke stoffen ophopen.

onderhoud ventilatiesysteem in Assendelft

Dit is erg slecht voor uw gezondheid. Luchtklimaat Service helpt u in Assendelft graag met het onderhoud aan uw wtw unit en mechanische ventilatie. Daarbij kunnen wij luchtkanalen reinigen, mechanische ventilatie vervangen en dragen wij zorg voor een goed werkend ventilatiesysteem! Luchtklimaat Service kan u een onderhoudscontract aanbieden om regelmatig onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld de wtw unit.

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Vervangen van ventilatiesysteem in Assendelft

Vervangen van uw ventilatiesysteem in Assendelft

Is het ventilatiesysteem van uw woning verouderd of werken bepaalde onderdelen niet meer zoals het hoort? Wij beoordelen de staat van het systeem en kunnen waar nodig onderdelen vervangen tegen een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van filters of het inregelen van het systeem.

Reinigen van de mechanische ventilatie

In de meeste gevallen volstaat een grondige reiniging van de luchtkanalen in het ventilatiesysteem. Met behulp van een secure camera-inspectie kunnen wij de staat van de luchtkanalen beoordelen en op basis daarvan de juiste reinigingstechniek bepalen. Door het reinigen van de luchtkanalen, zal het ventilatiesysteem weer naar behoren functioneren.

Contact opnemen?

Wilt u weten op welke manier wij u in Assendelft van dienst kunnen zijn? Vraag ons gerust om een offerte. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0251-200035. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Luchtklimaat Service zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk teruggebeld wordt. Voor een optimaal werkend ventilatiesysteem in Assendelft schakelt u Luchtklimaat Service in.

ventilatiesystemen Assendelft