Onderhoud Ventilatiesysteem Heerhugowaard

Totaalservice voor uw ventilatiesysteem in Heerhugowaard

Bent u in Heerhugowaard op zoek naar een specialist op het gebied van onderhoud van mechanische ventilatiesystemen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want Luchtklimaat Service kan voor u aan de slag. Regelmatig onderhoud aan uw ventilatiesysteem is noodzakelijk. Luchtklimaat Service is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en controleren van verschillende soorten mechanische ventilatiesystemen. Tevens hebben wij een storingsdienst, zodat wij snel hulp kunnen bieden. In Heerhugowaard zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als Vve’s en bedrijven. Wij weten als geen ander wat het belang van schone, verse lucht is. Door periodiek onderhoud te laten plegen aan de mechanische ventilatie en WTW unit, zorgt u voor een schoon woon-en werkklimaat.

Sluit een onderhoudsabonnement af

Om langdurig van het uw ventilatiesysteem te kunnen profiteren, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Dit kunnen wij voor u doen.

onderhoud ventilatiesysteem in Heerhugowaard

Bij Luchtklimaat Service bieden we u een aantal onderhoudsabonnementen aan, waarmee u voor een vaste prijs verzekerd bent van goed mechanische ventilatie of WTW onderhoud. U kunt zich voor een abonnement aanmelden door online het formulier in te vullen. Wanneer uw gegevens bij ons binnen zijn, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U zult geen omkijken meer hebben naar uw ventilatiesysteem.

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

ventilatiesystemen Amsterdam

Onderhoudsbeurt van uw ventilatiesystemen

Tijdens een onderhoudsbeurt bekijken we met een camera de mate van vervuiling in de luchtkanalen en gebruiken we speciale borstels om het ventilatiekanaal te reinigen. Dit is belangrijk, omdat door de ventilatiekanalen grote hoeveelheden lucht worden afgevoerd. Stofdeeltjes kunnen gaan vastzitten in de kanalen, waardoor de kwaliteit van de lucht afneemt. Als u uw mechanische ventilatie laat schoonmaken door ons, profiteert u in Heerhugowaard onder andere van de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten bij storingen
  • Tweejaarlijks onderhoud
  • Gratis meetrapportage
  • Gratis ventilatietips voor uw woning of kantoor in Heerhugowaard

Meer weten? Neem contact op

Heeft u interesse in een onderhoudsabonnement? Neem dan zeker eens contact met ons op. Online vindt u ons contactformulier waarin u uw vraag en gegevens kunt achterlaten. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar: 0251-200035. Laat vooral weten waar wij u in Heerhugowaard mee kunnen helpen.