Onderhoud Ventilatiesysteem Hoofddorp

Een optimaal werkend ventilatiesysteem in Hoofddorp

Luchtklimaat Service biedt in Hoofddorp een totaalservice aan op het gebied van ventilatiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, reiniging en inspectie van diverse soorten (mechanische) ventilatiesystemen. Ook hebben wij een storingsdienst: in geval van een storing kunnen wij snel bij u in Hoofddorp ter plekke zijn om uw storing te verhelpen. Ons bedrijf is werkzaam voor particulieren, bedrijven en Vve’s. Een schoon woon- en werkklimaat is erg belangrijk. Wij zetten ons dagelijks in om voor een optimaal ventilatiesysteem in Hoofddorp te zorgen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden van ons onderhoudscontract, of neem contact op voor vragen over reiniging en vervanging.

Regelmatig onderhoud aan het ventilatiesysteem voorkomt problemen!

Luchtklimaat Service kan in Hoofddorp voor particulieren, bedrijven en Vve’s het onderhoud van het ventilatiesysteem verzorgen en de luchtkwaliteit verbeteren.

onderhoud ventilatiesysteem in Hoofddorp

Wist u dat een slechte ventilatie voor gezondheidsproblemen kan zorgen? Onderhoud is dus noodzakelijk! Wilt u zeker weten dat uw systeem regelmatig wordt gecheckt? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract! Tijdens het onderhoud van het ventilatiesysteem en de wtw unit, kijken we naar de conditie van onder andere de luchtkanalen en filters. Op basis van die gegevens besluiten we over te gaan op reiniging of vervanging van kapotte onderdelen. Hieronder leest u daar meer over.

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Vervangen van ventilatiesysteem in Hoofddorp

Luchtklimaat Service zorgt voor het vervangen van onderdelen

Zijn er bepaalde onderdelen van de wtw unit en de mechanische ventilatie kapot of versleten? Dan kan Luchtklimaat Service deze vervangen en de juiste onderdelen leveren. Wij zorgen er daarnaast voor dat het ventilatiesysteem goed ingeregeld wordt. Zo kunt u weer kunt genieten van een schoon, fris binnenklimaat.

Grondige reiniging van uw ventilatiesystemen

Reiniging van de wtw unit, de luchtkanalen en filters is belangrijk voor de verbetering van de luchtkwaliteit. Het komt uw gezondheid ten goede, verbetert de hygiëne en het bespaart energiekosten! Door gebruik te maken van professionele materialen en technieken, kan Luchtklimaat Service in Hoofddorp voor een grondige reiniging van het ventilatiesysteem zorgen.

Informatie over uw ventilatiesysteem aanvragen?

Wilt u meer weten over de dienstverlening in Hoofddorp? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0251-200035. Graag gaan wij aan de slag voor een optimaal werkend ventilatiesysteem in Hoofddorp!

ventilatiesystemen Hoofddorp