Onderhoud ventilatiesysteem Purmerend

Het belang van een goede luchtkwaliteit

Voor onderhoud, inspectie en reiniging van uw ventilatiesysteem in Purmerend, schakelt u Luchtklimaat Service in. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van (mechanische) ventilatiesystemen en bieden een totaalservice aan. Ook kunt u in geval van spoed een beroep doen op onze storingsdienst, zodat wij u snel kunnen helpen. We staan er niet dagelijks bij stil, maar een goede luchtkwaliteit in uw woning en op kantoor is erg belangrijk voor de gezondheid. Luchtklimaat Service zet zich dan ook dagelijks in om de luchtkwaliteit in woningen, kantoren en bedrijfsruimten te verbeteren. In Purmerend zijn we onder andere werkzaam voor particulieren, bedrijven en Vve’s. Heeft u interesse in een onderhoudscontract voor uw ventilatiesysteem in Purmerend? Neem dan gerust contact met ons op!

Luchtkanalen en ventilatie laten reinigen in Purmerend

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Vervangen van ventilatiesysteem in Amsterdam

Grondig onderhoud aan uw ventilatiesysteem noodzakelijk

Wilt u zeker weten dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft werken? Vraag dan eens naar de mogelijkheid van onze onderhoudscontracten. Wij plegen dan periodiek onderhoud aan bijvoorbeeld de wtw unit en mechanische ventilatie. Door per periode een vast bedrag te betalen, zorgt Luchtklimaat Service voor een grondige controle van de wtw unit en luchtkanalen en kunnen deze desgewenst reinigen of vervangen. Door middel van speciale technieken zoals camera-inspectie, kunnen wij de staat van het ventilatiesysteem controleren en op basis daarvan besluiten tot actie over te gaan.

Vervanging van onderdelen nodig?

Blijkt er tijdens de camera-inspectie dat bepaalde onderdelen van de wtw unit verouderd zijn, of zelfs kapot zijn? Luchtklimaat Service zorgt ook in Purmerend voor de vervanging van deze onderdelen. Wij kunnen onder andere filters leveren en zorgen voor het monteren en inregelen van het gehele systeem. Uw ventilatiesysteem in Purmerend zal weer in perfecte staat verkeren!

Reiniging van de wtw unit en mechanische ventilatie

Vaak volstaat een grondige reiniging van de wtw unit en de mechanische ventilatie. Met de reiniging van Luchtklimaat Service verbetert de luchtkwaliteit en daarmee de hygiëne en uw gezondheid. Tevens bespaart u met een goed gereinigd ventilatiesysteem een hoop energiekosten!

Vraag gerust naar de mogelijkheden van ons onderhoudscontract

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze onderhoudscontracten? Neem dan contact op met Luchtklimaat Service en bel ons via: 0251-200035 zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien over onderhoud, reiniging en inspectie van uw ventilatiesysteem in Purmerend.

ventilatiesystemen Amsterdam