Pijpventilatoren

Dak- en pijpventilatoren

Een pijpventilator staat altijd op het dak en wordt ook wel dakventilator genoemd. Vaak worden de kleine dakventilatoren pijpventilatoren genoemd en de grotere ventilatoren worden dakventilatoren. Behalve het vervangen van pijpventilatoren kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud ervan. Hier wordt vaak veel te weinig aandacht aan besteed. Veelgehoorde klachten zijn dan ook dat er weinig afzuiging plaatsvindt, geurhinder en geluidsoverlast.

Het belang van ventilatie

Een goede ventilatie zorgt voor een gevoel van comfort en een gezond binnenklimaat. Dit ontstaat echter alleen als er regelmatig onderhoud gedaan wordt. Onderhoud of reiniging van de pijpventilator raden wij elke twee jaar aan. Wanneer onderhoud niet door een vakman gedaan wordt, ontstaan vaak nog meer klachten zoals geluidshinder en vroegtijdige slijtage. Met een onderhoudsabonnement van Luchtklimaat Service komt u niet snel voor verrassingen te staan. Dit alles tegen een concurrerende prijssteling.

pijpventilatoren

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Tip: Na jarenlang gebruik kan de pijpventilator meer lawaai gaan maken en helpt onderhoud ook niet meer. Een nieuwe pijpventilator kan dan het overwegen waard zijn. De technische levensduur van een pijpventilator bedraagt ongeveer 16 jaar. Nieuwe pijpventilatoren zijn onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger.

Meer weten over pijpventilatoren?

Wilt u meer informatie over pijpventilatoren? Vraag ons gerust om een offerte. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0251-200035. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Luchtklimaat Service zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk teruggebeld wordt.

ventilatiesystemen Amsterdam