Luchtkanalen

Uw ventilatiesysteem in goede conditie houden?

Elk ventilatiesysteem maakt gebruik van luchtkanalen. Deze kanalen voeren de vervuilde buitenlucht af en brengen verse lucht naar binnen. Luchtkanalen kunnen in twee categorieën ingedeeld worden: afzuig- en inblaaskanalen. Deze eerste worden voornamelijk geplaatst in badkamers, keukens en het toilet. Inblaaskanalen vindt u in woon- en slaapkamers. Bij Luchtklimaat Service kunt u terecht voor het reinigen van deze kanalen. Hoe kunnen wij u helpen?

Een gezond klimaat in uw woning

Het is belangrijk dat er in uw woning of kantoor een gezond leef- en werkklimaat is. Vooral als we er stil bij staan dat we ongeveer 85% van ons leven binnen doorbrengen. Hierbij staat goed onderhoud van uw ventilatiesysteem en dus ook uw luchtkanalen centraal. In veel woningen wordt dit niet regelmatig gedaan. Sterker nog, in sommige gevallen is het sinds de bouw van de huizen niet meer naar de luchtkanalen omgekeken. Hierdoor hebben schimmels en stof zich kunnen hechten aan de wanden van de kanalen. Met als resultaat dat het systeem minder goed of helemaal niet meer functioneert. Op de lange termijn kan dit voor gezondheidsklachten zorgen, zoals astma en hoofdpijn.

Ventilatiekanalen laten reinigen

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Ventiliatiesysteem inregelen en inspecteren

Het onderhoud van uw luchtkanalen

Luchtklimaat Service zorgt ervoor dat uw ventilatiesysteem weer naar behoren functioneert, bij ons profiteert u  van het volgende:

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over het reinigen van uw luchtkanalen? Of wilt u ons graag direct inschakelen? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 0251-200035. Stuur u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@luchtklimaatservice.nl. Ook kunt u het online formulier op onze contactpagina invullen of laat een terugbelbericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Verbeter de werking van uw ventilatiesystemen en schakel vandaag nog Luchtklimaat Service in voor de reiniging van uw luchtkanalen.