Onderhoud ventilatiesysteem Amsterdam

WTW Onderhoud en Mechanische Ventilatie in Amsterdam

Bij Luchtklimaatservice gaan we in Amsterdam graag voor u aan de slag om het ventilatiesysteem in uw woning of kantoor te verbeteren. Wist u namelijk dat slechte ventilatie niet alleen slecht is voor de staat van een gebouw, maar ook voor uw gezondheid? De afgelopen jaren hebben wij al honderden klanten naar tevredenheid geholpen met het plaatsen, inregelen en onderhouden van een ventilatiesysteem. Ook kunnen wij het ventilatiekanaal reinigen voor u. Wat kunnen we in Amsterdam voor u kunnen betekenen?

Onderhoud van uw wtw unit en mechanische ventilatie

heeft uw woning of bedrijfspand een wtw (warmteterugwinning) unit? Regelmatig onderhoud is dan groot belang. Het mechanische ventilatiesysteem zorgt 24 uur per dag voor verversing van de binnenlucht. Het is logisch dat er na verloop van tijd vuil, schimmels en andere schadelijke stoffen zich ophopen. Naast dat dit erg slecht is voor uw gezondheid lijdt ook uw systeem hieronder.

onderhoud ventilatiesysteem in Amsterdam

Luchtklimaat Service helpt u in Amsterdam graag met het onderhoud aan uw wtw unit en mechanische ventilatie. Daarbij kunnen wij luchtkanalen reinigen, mechanische ventilatie vervangen en dragen wij zorg voor een goed werkend ventilatiesysteem! Luchtklimaat Service kan u een onderhoudscontract aanbieden om regelmatig onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld de wtw unit.

Kernwaarden

WAAROM LUCHTKLIMAATSERVICE?


Actief in heel Noord-Holland


25 jaar ervaring


Persoonlijke aandacht

Vervangen van ventilatiesysteem in Amsterdam

Vervangen van uw ventilatiesysteem in Amsterdam

Is uw mechanisch ventilatiesysteem verouderd of merkt u dat de kwaliteit van uw systeem achterruit gaat? dan kan het best zo zijn dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Bij Luchtklimaat Service kunnen we uw ventilatiesysteem ontleden en precies zien welk onderdeel aan vervanging toe is. Wij beoordelen de staat van het systeem en kunnen waar nodig onderdelen vervangen tegen een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van filters of het inregelen van het systeem.

Reinigen van de mechanische ventilatie in Amsterdam

Het laten reinigen van de luchtkanalen van het systeem kan ook al wonderen doen voor het functioneren. Met behulp van camera inspecties kunnen wij de staat van de luchtkanalen beoordelen. Op basis van deze beelden kunnen we de juiste reinigingsmethode bepalen.

Contact opnemen?

Wilt u weten op welke manier wij op het gebied van luchtreinigers of klimaatbeheersingu in Amsterdam van dienst kunnen zijn? Vraag ons gerust om een offerte. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0251-200035. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Luchtklimaat Service zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk teruggebeld wordt. Voor een optimaal werkend ventilatiesysteem of luchtreiniger in Amsterdam schakelt u Luchtklimaat Service in.

ventilatiesystemen Amsterdam