Menu

Mechanische ventilatie vervangen

Mechanische ventilatie vervangen of vernieuwen

Is uw ventilatie- of wtw-systeem oud en aan vervanging toe? Of wilt u een energiezuiniger of schoner systeem? Ook voor het vervangen van van uw ventilatiesysteem of wtw systeem bent u bij Luchtklimaat Service aan het juiste adres.

Vervangen van mechanische ventilatie

Tegenwoordig zijn er energiezuinige ventilatieboxen (MV box) die een besparing op kunnen leveren ten opzichte van uw huidige oude ventilatiebox van € 40,- tot € 70,- per jaar, afhankelijk van het gebruik van uw ventilatiesysteem. Luchtklimaat Service biedt u een totaalpakket aan voor het vervangen van uw huidige ventilatie. Dit houdt in dat wij de ventilatiebox vervangen, de kanalen in de woning reinigen en de installatie opnieuw inregelen. Eventueel kan er ook een afstandbediening in de badkamer geplaatst worden. Dit doen wij al vanaf € 450,-.

Vervangen van wtw-systemen

Voor het vernieuwen van gebalanceerde ventilatiesystemen kunt u ook bij Luchtklimaat Service terecht. Voordat een ventilatieunit vervangen wordt, worden altijd eerst de kanalen gereinigd. Nadat dit gebeurd is, wordt de installatie opnieuw ingeregeld, zodat alles weer optimaal functioneert.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in vervanging van uw systeem? Of wilt u meer informatie over dit onderwerp? U kunt voor zowel informatie als een offerte vrijblijvend contact met ons opnemen.

MV Box vervangen

Wtw vervangen